fbpx

Surinamer in New York doneert veiligheidsvesten aan OW

GFC NIEUWS- Radjeshkoemar Autar, een geboren Surinamer, woonachtig en werkzaam in New York (USA), besloot, na een uitgebreide kennismakingsgesprek met minister Riad Nurmohamed te hebben gehad, 250 veiligheidsvesten te schenken aan Openbare Werken.
Hij is van mening dat dit ministerie veelal veldwerkzaamheden uitvoert, waar veiligheid van de medewerker gegarandeerd dient te blijven. Dit aspect is zeer belangrijk en dient hoog in het vaandel te worden gehouden.
Minister Nurmohamed benadrukt dat vele ambtenaren van het ministerie op het veld werken, vandaar dat de veiligheid gegarandeerd dient te blijven. “Tijdens de werkzaamheden op het veld moeten de medewerkers goed zijn voorzien van veiligheidsattributen. Deze moeten te allen tijde aanwezig zijn en zal nu derhalve beter gestimuleerd worden, zeker om het feit dat Openbare Werken een technisch ministerie betreft” aldus de OW-minister.
Het materiaal zal spoedig worden verdeeld onder de 3 directoraten van het ministerie van Openbare Werken. “We zijn ook bezig extra veiligheidsmaatregelen te treffen, zoals rekken, pionnen en de opvallende vestjes beschikbaar te stellen. Haast alle personeelsleden van het ministerie werken op het veld en ook de minister levert zijn bijdrage, waar nodig. De veiligheidsproducten zullen goed verdeeld worden om hiermee de veiligheid van alle OW-ambtenaren te stimuleren,” stelde minister Nurmohamed ten slotte.

BEKIJK OOK
Pertjajah Luhur verstrekt 300 schoolpakketten aan scholieren