fbpx
Suriname U17 verliest van Panama

Suriname heeft de tweede wedstrijd in de Concacaf U17 Championship met 1-3 verloren van Panama.

De speler Edison Carrasquila scoorde in de eerste helft de enige treffer. Het duel werd vandaag afgewerkt op de IMG Academy in de VS waar de temperatuur niet in het voordeel van de spelers lag.

In de tweede helft was het Panama dat in de 60ste minuut via Reymundo Williams de marge verruimde. Suriname kwam goed terug dankzij Faisijo Burnet in de 70ste minuut.

Suriname zat in deze fase beter op de bal maar wist het net niet te vinden. In de 93ste minuut bepaalde de speler Eric Rowe de eindstand.

De Surinaamse selectie speelt maandag 6 mei haar laatste wedstrijd in deze poule tegen Costa Rica. Curaçao maakt ook deel uit van deze groep.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.