fbpx

Suriname Office Supplies viert 20 jarig bestaan met donaties

Het is alweer 20 jaar geleden, op 29 oktober 1997, om precies te zijn, dat Suriname Office Supplies(SOS) begon met de verkoop van kantoorartikelen en het importeren van meubels voor de zakelijke markt.

Al snel bleek dat er bij sommige projecten veel meer kwam kijken dan meubels alleen. Dit zorgde ervoor dat er naast de gebruikelijke werkzaamheden ook andere activiteiten buiten de core business werden uitgevoerd.

Om ook deze activiteiten professioneel aan te pakken is in 2007 een technische handelsmaatschappij opgericht, SOS Handelmij NV. Met deze onderneming kunnen sindsdien complete interieurprojecten, van vloer tot plafond, uitgevoerd worden.

Het bedrijf vertegenwoordigt nu diverse bekende internationale kwaliteitsmeubelmerken alsook grote leveranciers van diverse inrichtingscomponenten, waarmee met succes inspirerende inrichtingen voor de Surinaamse markt worden geboden.

10 goede doelen x 20 stoelen

Gezien de huidige situatie in het land hebben wij gemeend dit keer geen groots feest te vieren, maar wel ondersteuning te bieden aan 10 sociale “goede” doelen, door middel van een donatie, laat de directie weten.

Tien organisaties ontvangen 20 kwalitatieve multi-inzetbare stoelen waarmee zij de komende jaren vooruit kunnen. “Zoals wij reeds jaren diverse projecten ondersteunen zullen wij dit ook de komende jaren blijven doen.

Op dit moment dragen wij bijvoorbeeld actief ons steentje bij aan de projecten van o.a. “Kansrijk Suriname”, die kinderen en volwassenen in Suriname helpen die niet op eigen kracht hun situatie en hun toekomst kunnen verbeteren.

Ook op sportgebied zijn wij altijd erg actief geweest. Zo zijn wij “founding father” en nog steeds trouwe ondersteuner van het loopevenement over de J.A. Wijdenboschbrug, de Bigi Broki Waka, dat komend jaar voor de 15e keer een gezonde en sportieve start biedt aan het nieuwe jaar.

OOK INTERESSANT
Wegomlegging Onafhankelijkheidsplein

Ook het Great Outdoor Event en de Srefidensi Marathon zijn sportevenementen waar wij vele jaren actief bij betrokken zijn geweest”.

Laatste 20 dagen van het jaar = 20% korting in onze showroom en outlet

Ondanks de crisis laat het bedrijf haar jubileum natuurlijk niet helemaal ongemerkt voorbij gaan. Om het 20 – jarig bestaan een feestelijk tintje te geven, ontvangen alle klanten van 11 december tot het einde van het jaar maar liefst 20% korting op alle meubels en design items die in de showroom en outlet staan.
Succesvolle projecten

“Met trots kunnen wij vertellen dat we de afgelopen 20 jaar een bijdrage hebben mogen leveren aan diverse mooie projecten.

Denk hierbij aan het (gedeeltelijk) inrichten van het Kantongerecht, het Nationaal Archief, het Centraal Laboratorium, het Kabinet van de Vice President, maar ook de diverse Republic, DSB en Habrinbanken, het IMF kantoor, TCF Staatsolie, het hoofdkantoor van de RGD, InHolland / FHR, SAB, SHTTC, het hoofdkantoor van de EBS, Starzz Discotheek, CLAD, Viskeuringsinstituut, Assuria, Torarica en diverse EU kantoren.

Ook de komende jaren hopen wij weer onze mooie producten, uitstekende service, perfecte kwaliteit, professionele werkwijze en uitgebreid assortiment aan diverse organisaties en hun klanten te kunnen laten zien”.(GFC)