fbpx

Suriname maakt goede beurt tijdens Carifesta XIV

GFC NIEUWS- Suriname participeert aan de Carifesta XIV activiteiten met onder andere een Suriname Booth op de Grand Market.

De Grand Market van Carifesta XIV is ingericht op de Queenspark Savannah, waar tientallen verkoopstands verbonden aan de verschillende participerende landen een diversiteit aan craft, kunst, culinair, fashion aanbieden.

De Suriname booth toont een aantrekkelijke verscheidenheid aan culture attributen uit de collectie van onder meer Ready Tex Souvenirshop en ICANA.

De presentatie van Suriname op de Grand Market wordt als indrukwekkend, kleurrijk en aantrekkelijk ervaren door de bezoekers.

Naast de Suriname booth zijn er ook culturele optredens geweest in de National Center for Indian Culture waar tijdens het 15 minuten durend optreden van Nisha Madaran, met ondersteuning van Clarence Ronoidjojo, de zaal muisstil was.

BEKIJK OOK
Reparatie Commissie stoomt instanties klaar voor bezoek delegatie Tweede Kamer

Het applaus hierna was zeer enthousiast en Nisha Madaram mocht persoonlijke felicitaties ontvangen van het aanwezige publiek.

De Ala Kondre Dron formatie heeft bij haar optreden op het Community Festival in Arima de harten van het publiek gestolen. De jonge Neville Yngard mocht als gevolg hiervan spontaan een workshop drummen verzorgen aan enkele jeugdige drummers.

Er zal ook een Suriname Night gehouden worden tijdens Carifesta XIV.