Suriname is aan een enorm grote ramp ontsnapt! Dank aan de president

Suriname is aan een enorm grote ramp ontsnapt. De chaos, ellende, pijn en het verdriet zijn ons gelukkig allemaal bespaard gebleven. Hoe zou ons land er nu voor staan? Vreselijk!

Het is dankzij president Desi Bouterse dat de schade beperkt is gebleven. De ellende is afgewend en wij zitten nu stilletjes aan weer op de juiste koers. De trein staat weer goed op de rails, wij gaan de goede richting op.

In de periode Venetiaan zaten wij als land in een diepe val richting de absolute afgrond. Niet voor niets werden de NPS en andere coalitiepartijen genadeloos afgestraft, gedecimeerd tijdens de verkiezingen van 2010. Het volk was toentertijd ontzettend moe van de continu stijging van de prijzen, wisselkoersen, criminaliteit en het gebrek aan toekomstperspectief. Om die reden daalde het aantal zetels van de NPS en hun politieke partners significant.

Wat zou er gebeurd zijn als het bestuur van ons geliefd land in handen was gebleven van het Nieuw Front? Ik ben er bijna van overtuigd dat wij nu te maken zouden hebben met een niet in de hand te houden hyperinflatie, dus gigantische stijging van van de prijzen van diensten en goederen. Brute geweldsuitbarstingen, roofovervallen, moord, verkrachtingen en doodslag zouden waarschijnlijk merkbaar zijn toegenomen.

Niemand weet natuurlijk precies wat de verschrikkelijke gevolgen zouden zijn als de regeerders van de NPS, VHP, PL, SPA en hun kornuiten aan de macht zouden blijven. Maar wat ik nu wel zeker weet is dat wij nog leven. Dat het steeds beter gaat en wij als land de juiste weg zijn ingeslagen. Ik weet ook zeker dat onze huidige president ons land heeft weten te behoeden voor veel ellende, verdriet en neergang die zouden zijn veroorzaakt door ondeskundig bestuur.

Het is aan u om volgend jaar te kiezen welke weg u wenst op te gaan. De weg richting ellende, verdriet en onzekerheid of gaan wij verder op de goede, huidige koers met president Bouterse als machinist van de trein. Wij rijden momenteel op de juiste rails richting veel meer welvaart.

T. Pinas 

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Lees hier onze voorwaarden; de volledige tekst van de disclaimer leest u hier.
Artikel plaatsen? Misschien zijn deze tips handig voor u!

Overige berichten