Suriname Environmental and Mining Foundation ondersteunt BOG in Covid-19-strijd

GFC NIEUWSREDACTIE- De Stichting Suriname Environmental and Mining Foundation (SEMiF) heeft een schenking gedaan aan het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) in Suriname.

De schenking heeft een waarde van SRD 110.000,- en bestond uit vier laptops, PPE-spullen, printpapier, schrijfgerei, ontsmettingsalcohol, verlengsnoeren en kabels.

De schenking is gedaan om het werk van de Covid-19-afdelingen, die zijn getroffen door de brand van 30 juni bij het BOG, te kunnen blijven garanderen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Politieagent slaat vrouw in de boeien tijdens wegcontrole omdat ze zijn avances afwijst

Tijdens de overhandiging heeft zowel de voorzitter van Stichting SEMiF, Niëlla Pinas, als de directeur van het BOG, Radjesh Ori, benadrukt dat in deze Covid-19-pandemie het BOG voldoende voorzien moet worden van benodigde middelen en apparatuur om de verdere verspreiding van het besmettelijke virus in Suriname te minimaliseren.

Stichting SEMiF ondersteunt organisaties die met hun initiatieven willen bijdragen aan het duurzaam ontwikkelen van natuurlijke hulpbronnen in de ruimste zin des woord en innovatie in de mijnbouw en werkt in partnerschappen met gelijkgerichte organisaties aan het behoud van de biodiversiteit.

Stichting SEMiF roept andere organisaties ook op om waar mogelijk een bijdrage te leveren.

Suriname heeft gezonde mensen nodig om bedrijfs- en organisatie doelen te kunnen realiseren en op dit moment vormt Covid-19 een bedreiging voor onze gezondheidszorg.

Door onder andere het BOG te ondersteunen werken wij samen aan bescherming van onze “human capital” tegen Covid-19.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten