Surinam Airways continueert ondersteuning aan Surinaams ondernemerschap

tropical pride chips slm

GFC NIEUWSREDACTIE- In het kader van het uitdragen van Suriname en het verder stimuleren en ondersteunen van het Surinaams ondernemerschap, tekende Surinam Airways maandag een samenwerkingsovereenkomst met Tropical Pride Chips Factory.

Tropical Pride Chips Factory is een Surinaams bedrijf dat 35 jaar geleden begon als hobby van het gezin, Van Velthuizen en werd als familiebedrijf in 1991 als snack fabriek ingeschreven bij de KvK.

Het familiebedrijf werd in 2021 overgenomen door Tania Sewberath Misser-Van Veldhuizen en diens man Jerry Sewberath Misser. Dit Surinaams bedrijf produceert een verscheidenheid aan kwalitatieve snacks en is ISO 22000:2018 gecertificeerd door DNV.

De snacks worden vervaardigd met de beste grondstoffen die lokaal beschikbaar zijn en worden machinaal verpakt in hoogwaardig verpakkingsmateriaal in verschillende afmetingen. Daarnaast zijn de snacks ook geschikt voor veganisten en vegetariërs en zitten er geen kunstmatige smaakstoffen bij.

Surinam Airways zal in haar streven naar het aanbieden van exclusiviteit en een bijzondere reiservaring zich blijven inzetten passagiers het “ thuis gevoel “ aan boord te doen beleven. De chips zal aan boord van alle Surinam Airways vluchten aan passagiers worden aangeboden.

OOK INTERESSANT
Studenten TU Delft geven presentatie over wateroverlast te Ricanaumofo

Eerder in het jaar tekende Surinam Airways reeds een overeenkomst met Conservation International Suriname, Stichting Tukha en de Alalapadu-gemeenschap van Suriname in het Amazonegebied. De noten uit dit gebied worden ook exclusief aangeboden aan boord Surinam Airways.