fbpx
Surinaamse zwemprestaties op Barbados te volgen via website Neptunes

Surinaamse zwemmers hebben zich gekwalificeerd en bereiden zich voor op de Caribbean Free Trade Association (Carifta) Games 2015. Deze regionale spelen worden gehouden van 4 tot en met 7 april 2015 in Barbados.

De totale Surinaamse zwemdelegatie bestaat uit 15 zwemmers, 2 coaches en 1 delegatieleider.

Neptunes is de eerste Surinaamse zwemclub die met een moderne website actuele zweminformatie verschaft. Via de website www.neptunesswimming.info, die op 4 april wordt gelaunched, zijn de resultaten van de Carifta zwemwedstrijden live te volgen.

Ook zijn er actuele nieuws items, tips over zwemmen en studeren, lichaamsverzorging, voeding, rust, waterpolo, en mentale voorbereiding te vinden. Zwemmers, ouders, studenten, en ex-zwemmers – die zich langzamerhand over de hele wereld hebben verspreid – kunnen via ons online netwerk met elkaar communiceren.

Neptunes is vanaf 1963 een sportvereniging geweest waar een ieder zich kan aansluiten. Hierdoor is de club uitgegroeid tot één van de grootste en best presterende zwemclubs in Suriname.

Dankzij deze brede basis heeft Neptunes niet alleen Olympische topsporters zoals Carolyn Adel en Sade Daal geleverd, maar ook duizenden jonge Surinamers positief beïnvloed.

De website is naast een bron van zweminformatie ook een symbolische stap in een efficiënt, modern tijdperk.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.