fbpx

Surinaamse wordt onterecht beschuldigt: 'ik ben geen lesbische vrouw'

GFC NIEUWS– De 37- jarige D.P. uit Paramaribo wordt geestelijk kapot gemaakt en wil dat de persoon of personen die karaktermoord op haar plegen zo snel mogelijk hiermee stoppen.

Sinds enkele weken worden er via sociale media berichten gestuurd naar haar vrienden en familieleden waarin wordt beweert dat ze lesbische relaties zou onderhouden met verschillende jonge meisjes uit Paramaribo.

“Ik heb er slapeloze nachten van omdat ik niet weet wie of welke groep hiermee bezig is. Er zijn zelfs meerdere foto’s van mij genomen toen ik inderdaad met een goede vriendin liep in de Hermitage Mall. Deze zijn met beschuldigende teksten gestuurd naar mijn familie en vrienden, die nu aan mijn geaardheid beginnen te twijfelen. Maar ik ben geen lesbische vrouw”, zegt D.P op droevige toon.

BEKIJK OOK
Surinam Airways annuleert drietal vluchten op mid-atlantische route

Het slachtoffer dat haar helen leven al single is, doet via GFC Nieuws een dringend beroep op deze kwaadwilligen om te stoppen met deze kwaadsprekerij. Bedroevend detail is dat de vrouw recentelijk een zeer zware periode achter de rug heeft en momenteel probeert het normale leven weer op te pakken.