fbpx

Surinaamse vrouwen, trap niet in de val! Laat je niet anaal verkrachten!

Sinds de komst van het internet is er elke dag wel sprake van een nieuwe trend, soms extreem belachelijk. Via Youtube, Instagram en Facebook proberen personen, de zogenaamde social media- influencers,  met de meest dwaze acties veel aandacht te trekken.

Ook de gevaarlijke social media challenge is een fenomeen met soms verschrikkelijke gevolgen.

Bij de  social media challenges dagen vooral jongeren elkaar uit om iets uitzonderlijks te doen, deze actie op te nemen en publiceren. Deze idioterie heeft het afgelopen decennium al veel onschuldige levens geëist van vooral jongeren. Deze activiteiten worden de laatste tijd steeds dommer,  gekker en gevaarlijker.

Voor de internettijd had je significant minder trends, of verschuivingen. Maar tegenwoordig wordt het met de dag gekker.

De laatste trends die hun oorsprong vinden bij de buitenlandse influencers liegen er niet om. Elk weldenkend mens zou deze als belachelijk kwalificeren.

Hierbij een paar van de laatste ontwikkelingen op sociale media. Zo ben je nu erg stoer als je als jonge vrouw je hoofd helemaal kaal scheert en / of je lichaam vol tatoeëert. Ook als een man zijn testikels, schaamharen en haren in zijn bilnaad volledig kaal scheert is hij helemaal top, volgens de influencers.

Gslank | GFCEen andere  zeer zorgwekkende trend is nu ook dat de man zijn vrouw of vriendin op een droge wijze anaal mag verkrachten, dus zonder condoom en/of glijmiddel. 

BEKIJK OOK
Man dood op straat aangetroffen

Het jammere is dat jongeren via social media makkelijk kunnen worden beïnvloed en meegaan met deze dwaze ontwikkelingen. Ik doe daarom een beroep op de Surinaamse jongeren, in het bijzonder de vrouwen. Trap niet in deze val.

Doe niet mee met deze achterlijke dingen. Plaats geen tatoeage op je lichaam, vermink jezelf niet! Ik zie dit steeds vaker bij jonge vrouwen. Ze apen elkaar gewoon na, anders horen ze er niet bij. Deze mensen hebben een ernstig minderwaardigheidscomplex. Anderen doen het, dus doen ze het ook! Ze begrijpen niet dat ze hun sierlijk lichaam totaal vernietigen met de tatoeages en de uitstraling krijgen van een ordinaire prostituee. Inkt hoort thuis op papier en niet in je lichaam!

Ook je anaal laten verkrachten door een man past niet. Vooral niet zonder condoom. Dat is niet gezond voor zowel de man als vrouw. Mijn advies is: probeer altijd het gezond verstand te laten prevaleren en laat je niet zo makkelijk beïnvloeden door de gekken op het internet.

Truus Pinas

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Lees hier onze voorwaarden; de volledige tekst van de disclaimer leest u hier.
Artikel plaatsen? Misschien zijn deze tips handig voor u!