Surinaamse vrouwen met baard en snor worden geholpen door Europese topexpert

GFC NIEUWS– Vrouwen in Suriname die last hebben van baardgroei of snorgroei kunnen sinds kort goed geholpen worden met een nieuwe natuurlijke effectieve behandelmethode. Ook haren op andere niet gewenste plekken in het gezicht of de borst zijn met de nieuwe methode zeer goed aan te pakken.

De natuurlijk behandeling zorgt ervoor dat de haren niet meer of veel minder op die plekken groeien en de huid gladder en gezonder wordt. Het gaat dus niet om het epileren of scheren van de haren, maar meer om de haargroei op die plekken stop te zetten of enorm te verminderen.

De natuurlijke methode is ontwikkeld door Duitse huidspecialisten, homeopaten en professoren.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin, de enige kliniek in Suriname die deze speciale behandeling uitvoert, zegt aan GFC Nieuws dat veel vrouwen problemen hebben met ontsierende haargroei in het gezicht en op andere lichaamsdelen.

“Vooral baardgroei en snorgroei is een veelvoorkomend cosmetisch probleem dat veel verdriet en stress geeft aan vrouwen. Maar soms groeien er ook veel haren op hun voorhoofd. Meestal scheren of epileren de vrouwen. Maar dit is geen goede en structurele oplossing. Met de nieuwe natuurlijke methode zorg je ervoor dat de haargroei op deze plekken wordt gestopt of in ieder geval significant wordt afgeremd. De natuurlijke therapie zorgt bovendien voor een mooiere en gave huid”, is de uitleg.

De behandeling die alleen bij Constantin – 454682 / 8914140- wordt uitgevoerd, is voor de meeste vrouwen betaalbaar gemaakt: SRD 75,-.

Overige berichten