fbpx
Surinaamse vrouwen met baard en snor worden geholpen door Europese topexpert

GFC NIEUWS– Vrouwen in Suriname die last hebben van baardgroei of snorgroei kunnen sinds kort goed geholpen worden met een nieuwe natuurlijke effectieve behandelmethode. Ook haren op andere niet gewenste plekken in het gezicht of de borst zijn met de nieuwe methode zeer goed aan te pakken.

De natuurlijk behandeling zorgt ervoor dat de haren niet meer of veel minder op die plekken groeien en de huid gladder en gezonder wordt. Het gaat dus niet om het epileren of scheren van de haren, maar meer om de haargroei op die plekken stop te zetten of enorm te verminderen.

De natuurlijke methode is ontwikkeld door Duitse huidspecialisten, homeopaten en professoren.

Een Europees gediplomeerde expert van Constantin, de enige kliniek in Suriname die deze speciale behandeling uitvoert, zegt aan GFC Nieuws dat veel vrouwen problemen hebben met ontsierende haargroei in het gezicht en op andere lichaamsdelen.

“Vooral baardgroei en snorgroei is een veelvoorkomend cosmetisch probleem dat veel verdriet en stress geeft aan vrouwen. Maar soms groeien er ook veel haren op hun voorhoofd. Meestal scheren of epileren de vrouwen. Maar dit is geen goede en structurele oplossing. Met de nieuwe natuurlijke methode zorg je ervoor dat de haargroei op deze plekken wordt gestopt of in ieder geval significant wordt afgeremd. De natuurlijke therapie zorgt bovendien voor een mooiere en gave huid”, is de uitleg.

De behandeling die alleen bij Constantin – 454682 / 8914140- wordt uitgevoerd, is voor de meeste vrouwen betaalbaar gemaakt: SRD 75,-.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)