fbpx

Surinaamse vrouw : mijn ex-vriend noemde mij een vuile en ordinaire straathoer

GFC Nieuws- Hij noemde mij een vuile en ordinaire straathoer bij wie al meer dan 500 km door vele mannen ruw tussen de benen was gereden! Dat vertelde hij aan een ieder die dat maar wilde horen, ook mijn familie. En ik kan dat echt niet accepteren, die belediging is te enorm voor mij, zegt de 27- jarige C.W. aan GFC Nieuws.

Het plan van de Surinaamse vrouw werd vorige maand op het nippertje verstoord door een goede vriendin van haar. De boze vrouw was naar verluidt voornemens om een erg agressief middel (vermoedelijk zoutzuur) in het gezicht van haar ex- vriend te gooien, op het moment dat hij na zijn werk naar zijn auto op een nabijgelegen parkeerplaats in Den- Haag (Nederland) zou lopen.

BEKIJK OOK
Problemen Pikin Saron vereisen duurzame oplossing

De lugubere wraakactie kon net worden voorkomen omdat de Marokkaanse ex- vriend telefonisch werd verwittigd over de plannen van zijn ex- vriendin.

De Surinaamse vrouw uit Den- Haag zegt nu echter dat zij helemaal niet van plan was om het heftig middel daadwerkelijk in het gezicht van de man te gooien. Deze kwestie heeft nu gezorgd voor bedreigingen over weer tussen de familie van de Surinaamse vrouw en de Marokkaanse ex- vriend.

Een arts zegt aan GFC dat het gezicht van de man ernstig zou verbranden indien er inderdaad zoutzuur op zijn gezicht was gegooid. “Er zou zeker sprake zijn van onherstelbare en mogelijk afgrijselijke schade aan zijn gelaatsuiterlijk”, aldus de medicus.