fbpx

Surinaamse vrouw met 1 borst krijgt hulp in Nederland van Geor Hering Foundation

GFC NIEUWS- Een 22- jarige Surinaamse vrouw die al jaren kampt met een ernstig cosmetisch probleem, krijgt hulp uit Nederland. Vanaf haar 11e jaar begon maar 1 borst van haar sterk tot ontwikkeling te komen, de andere borst vertoont tot nu toe echter helemaal geen groei.

Tijdens haar tienerjaren kreeg zij door dit cosmetisch probleem een ernstig minderwaardigheidscomplex. De laatste jaren raakte de jonge vrouw volgens haar familie steeds verder in een diepe depressie.

De onfortuinlijke dame en haar ouders, die niet over geld beschikken voor een operatie, hebben begin dit jaar een beroep gedaan op de Geor Hering Foundation voor gratis hulp.

De Internationale Foundation heeft  op haar beurt een verzoek gericht aan een bevriende chirurg in Nederland die gespecialiseerd is in reconstructieve borstoperaties, borstverkleiningen en borstvergrotingen.

Het ligt in de bedoeling dat de vrouw binnen enkele maanden geholpen gaat worden. De kliniek in Nederland die de operatie gaat uitvoeren neemt een aanzienlijk gedeelte van de kosten voor eigen rekening. De resterende kosten worden gedragen door de Geor Hering Foundation.