fbpx
Surinaamse produceert talkshow voor Amerikaanse en Caribische televisie

Op woensdag 29 april is de lancering van de talkshow Girls ‘N Cocktails op Tempo Networks! De show zal te zien zijn op 23 Caribische eilanden, in NY, NJ, en Connecticut. In Duitsland, London en Italië via de kabel op BASE TV.

Verder zal de show ook online te zien zijn. ATV werkt ook samen met Tempo Networks, dus hoogstwaarschijnlijk zal de show ook te zien zijn op de Surinaamse televisie.

Via onderstaande link kunt u de trailer bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=L_fiV-slsPk

Girls ‘N Cocktails is een talkshow gericht op de kosmopolitische vrouw in de leeftijd van 18 t/m 35. Het doel is deze vrouwen te informeren, entertainen en te empoweren. De show wordt opgenomen in een echte cocktail bar en gepresenteerd door drie dames die de doelgroep vertegenwoordigen. De nadruk in mijn shows ligt op de etnische vrouw.

Als executive producer en director van Girls ‘N Cocktails, heeft Rasheida Adrianus dit concept 4 jaar geleden ontwikkeld omdat zij vond dat donkere vrouwen nog te weinig (positief) vertegenwoordigd zijn in de media. In plaats van erover te blijven klagen, heeft zij het heft in eigen handen genomen en het concept ontwikkeld.

Het eerste seizoen van de show is opgenomen in het Mainport Hotel in Rotterdam. De topics die tijdens de shows aan de orde komen zijn: het effect van de media op het huidige schoonheidsideaal over vrouwen, een openhartig gesprek over seks, het verschil tussen religie en spiritualiteit, bestaat God wel? en vrouwelijk ondernemerschap.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.