fbpx
Surinaamse Postspaarbank stapt over op nieuw banksysteem

De Surinaamse Postspaarbank maakt de overstap naar een nieuw banksysteem. Met dit nieuwe systeem zal door de bank de basis gelegd worden voor verdere uitbreiding van haar diensten.

Internetbanking, prepaid kaarten en mobile banking zijn enkele diensten die mogelijk zullen zijn met het nieuwe systeem.

De overstap brengt met zich mee dat in het weekend van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april 2017 technische werkzaamheden zullen worden verricht.

Dit houdt in dat de rekeninghouders van de Surinaamse Postspaarbank die beschikken over een pinpas geen gebruik zullen kunnen maken van de ATM-machines, omdat deze buiten werking zullen zijn.

Ook zal het niet mogelijk zijn ATM- en POS-transacties uit te voeren. Gastgebruik via het BNETS-netwerk is eveneens niet mogelijk.

Reeds geruime tijd is de Surinaamse Postspaarbank bezig de dienstverlening aan haar publiek verder uit te breiden en te professionaliseren.

Op meerdere locaties in Paramaribo en omstreken zijn ATM’s in gebruik genomen, zodat de rekeninghouder dicht bij huis gebruik kan maken van zijn pinpas.

Om de groeiende clientele beter te bedienen erkent de bank dat ook de nieuwe vormen van bankieren niet meer weg te denken zijn uit de Surinaamse samenleving.

Het nieuwe banksysteem zal de bank instaat stellen de nieuwe moderne bankproducten op een goede en effeciënte wijze aan haar klanten aan te bieden.

De Surinaamse Postspaarbank doet er alles aan het ongerief voor haar klanten en voor de gastgebruikers tot een minimum beperken en dankt bij voorbaat voor het begrip.(GFC)

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…