fbpx

Surinaamse politicus wordt beschuldigd: 'hij heeft mijn verloofde van mij afgepakt met geld'

GFC NIEUWS- Een 29- jarige man uit Paramaribo is afgelopen week in ernstig conflict geraakt met zijn verloofde. Volgens zijn lezing is een bekende Surinaamse politicus de oorzaak van een definitieve relatiebreuk met zijn drie jaar jongere vriendin.

FATOFFAD1 | GFC NieuwsDe man, een ambtenaar, beschuldigt de politicus (naam bekend bij de GFC redactie) ervan, ernstig misbruik te hebben gemaakt van zijn machtspositie. 

Het slachtoffer zegt op zeer aangeslagen toon aan GFC Nieuws, dat zijn verloofde met “mooie praatjes” zover is gekregen om vaker seks te hebben met de politieke man.

“Ze is gewoon erin getrapt en heeft mij huilend alles verteld nadat ze veel spijt kreeg. Zoveel geld en gronden is aan haar beloofd. Het zijn gewoon valse voorwendselen geweest om haar zover te krijgen”, zegt hij op haast huilende toon aan GFC.

BEKIJK OOK
Internetstremming door dringende werkzaamheden internationale glasvezelkabels

De verdrietige man laat weten zelf niet over veel kapitaal te beschikken om zijn verloofde een “goed leven” te kunnen geven. Hij is van oordeel dat hoewel zij vrijwillig meegewerkt heeft aan de seksuitstapjes, er misbruik in het spel is.

“Mijn verloofde is gewoon met geldpraatjes van mij afgepakt. Mijn relatie is nu helemaal kapot door geld en lust van deze man”, jammert hij. Hij doet nu een beroep op alle vrouwen om niet te zwichten voor geld dat door rijke mensen wordt aangeboden in ruil voor seks.