fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Surinaamse oma in Den Haag wil dodelijke injectie om verdriet dat ze heeft van kinderen

GFC NIEUWS- Een Surinaamse hoogbejaarde alleenstaande vrouw die woont in Den Haag, heeft te kennen gegeven aan een verzorger dat ze zo snel als mogelijk dood wil gaan.

De onfortuinlijke oma uit de Schilderswijk is aangewezen op frequente hulp van de thuiszorg, die ze ook krijgt. GFC Nieuws verneemt echter dat een buurvrouw die zo af en toe helpt, alarm heeft geslagen dat de kinderen sinds het begin van de coronacrisis, de vrouw vaker aan haar lot hebben overgelaten en alle zorg tegen betaling aan anderen hebben overgelaten.

De vrouw komt volgens informatie niets tekort, behalve liefde en aandacht van haar kinderen.

De geabandonneerde voelt zich extreem eenzaam, is verdrietig en huilt veel. Ze is van mening dat ze in de steek is gelaten door haar kinderen en heeft vaker gezegd aan de buurvrouw dat ze liever een spuitje van de dokter wenst om in te slapen.

OOK INTERESSANT
Bijzondere vondst: Archeologen ontdekken huis uit het tijdperk van ijzer

Intussen heeft een persoon uit de woonomgeving van de verdrietige vrouw contact opgenomen met een Foundation hier in Paramaribo, die terstond andere familieleden van de bejaarde in Suriname heeft benaderd met het probleem.

Zij hebben beloofd direct actie te ondernemen door hun mensen in Nederland ernstig aan te spreken op hun handelwijze.

Foto credit Amadeus Moga.