Surinaamse mannen krijgen advies van playboy die het bed deelde met meer dan 1000 vrouwen

“Surinaamse mannen moeten nog veel leren als het gaat om de relatie met vrouwen”, zegt de Italiaanse playboy met de bijnaam Casanova aan GFC Nieuws. De vrouwenkenner die in Den Haag woont, is van oordeel dat mannen op het vlak van relaties met vrouwen, over het algemeen nauwelijks juiste instructies krijgen tijdens hun opvoeding.

“De meeste mannen zijn veel te zacht en accepteren te veel van vrouwen. Ze stellen zich erg onderdanig op, noem het inferieur, als grote sufferds en dat dwingt geen respect af. Vooral met de komst van de sociale media is er nu sprake van een totale bedel- smeekcultuur”.

“Op Facebook en andere fora worden vrouwen tegenwoordig bestormd met liefdesverzoeken, complimenten en smeekbedes  van mannen die zich zeer minderwaardig opstellen. Ze smeken letterlijk om een date. De meeste vrouwen reageren niet eens op deze bedelberichten en kleineren de mannen maar al te vaak. Ze worden als lucht behandeld”, legt Casanova uit aan GFC Nieuws.

“De lelijkste vrouwen krijgen krijgen zo een stortvloed aan aandacht en complimenten via Facebook. Dat werkt een onterechte arrogantie van veel vrouwen enorm in de hand. Zij denken dan echt dat zij heel bijzonder zijn, boven de mannen staan, en deze gevoelens worden steeds gevoed door mannen die telkens bedelen om een afspraak of relatie”.

Volgens de vrouwenexpert moeten vrouwen juist blij zijn als ze een date krijgen met een man, en niet altijd andersom.

De grote playboy die al met meer dan 1000 vrouwen het bed heeft gedeeld, ziet graag dat Surinaamse mannen zich van hun krachtigste zijde laten zien.

“Ik heb veel Surinaamse vrienden hier in Den Haag en omgeving Delft, Rotterdam. De meesten zien er goed uit, mooi gespierd, net voorkomen, leuk in de omgang en een vlotte babbel. En toch stellen zij zich vaak inferieur op ten opzichte van vrouwen en onderschatten hun eigen waarde. Vrouwen moeten blij zijn en een gat in de lucht springen als deze mannen interesse in ze tonen”, zegt hij stellig.

Casanova geeft een aantal gouden tips aan mannen die niet goed weten om te gaan met vrouwen.

1.Bedel nooit een vrouw voor een date. Een afspraak moet altijd van twee kanten komen. Je mag haar 1 keer wel vragen een afspraak te maken, maar niet vaker en beslist niet op een smekende wijze. Altijd met respect voor jezelf en diegene die je uit vraagt.  Anderzijds mag ook zij je vragen voor een date en dan zie je wel of je tijd kunt vrij maken. Zij mag namelijk ook moeite doen voor je! Geef jezelf niet zo snel of makkelijk cadeau. Laat blijken dat je een grote waarde hebt en er genoeg andere/betere vrouwen in de wachtkamer zitten.

2.Roep beslist geen vrouwen na op straat of waar dan ook! Je kleineert jezelf enorm  -en de rest van de mannen om je heen- en je geeft deze vrouwen bovendien nodeloos het gevoel dat ze wel heel erg belangrijk zijn en jij het tegenovergestelde.

3. Als je een vrouw en ook een man 2 keer hebt gebeld of geappt en zij/hij neemt niet op en/of belt of appt na een week niet terug, verwijder haar/zijn nummer en naam vervolgens uit je mobiel. Bel of app haar/hem nooit meer. Het moedwillig niet reageren op een app of oproep is een zeer grote belediging en geeft aan dat die persoon geen respect voor je heeft! Personen die geen respect voor je tonen, moet je uit je leven laten verdwijnen. Weg ermee!

4. Als je vrouw of vriendin de relatie heeft beëindigd, wens haar alle succes verder en neem direct een andere vriendin. Ga nooit bedelen of smeken om de relatie te herstellen! Behoud altijd je mannelijke waardigheid!

5. Mishandel of bedreig een vrouw NOOIT! Los problemen altijd op middels dialoog en elegante acties.

6. Laat nooit toe dat je vriendin/vrouw appt of belt met andere mannen. Ook het gebruik van sociale media, indien je niet over de inlogcodes beschikt, kun je verbieden.

7. Laat niet toe dat je vriendin/vrouw alleen gaat naar dancings, cafés, feesten of andere plekken waar ze makkelijk in gesprek/contact komt met mannen. Ga ervan uit dat een vrouw eigenlijk erg zwak is en kan vallen voor avances van een ECHTE man.

8. Wees alert als het gaat om de werkplek van je vriendin/vrouw. Veel creëren een sterke band met mannelijke collegae op de werkvloer. Er zijn talrijke vrouwen die tijdens werktijd seks hebben op de werkvloer. Terwijl je denkt dat je vriendin/vrouw rustig aan het werk is, is ze bezig met heel andere dingen.

9. Vertrouw een vrouw nooit voor 100 %! Ik heb veel ervaring met getrouwde vrouwen of die in een relatie zijn. Hun mannen zouden nooit geloven wat ze achter hun rug uithalen, want thuis spelen zij de onschuld zelve.

10.  Zorg als man voor een zeer hoge status, wordt zo rijk mogelijk, werk aan je algemene ontwikkeling door veel te lezen en leren, ga zeer regelmatig naar de sportschool en doe aan krachttraining en vechtsporten, werk aan een sterk, gezond en mooi lichaam, verzorg en kleed  jezelf zo goed mogelijk, probeer mentaal zo sterk mogelijk te worden, gedraag je beschaafd/elegant, stel je op als een echte man die niet over zich heen laat lopen, geen onzin van wie dan ook accepteert en groot respect afdwingt .