fbpx
Surinaamse mannen die niet met hun vrouw kunnen seksen door impotentie maken gebruik van online hulp experts

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE – Surinaamse mannen die in bed niet optimaal kunnen presteren vanwege een minder krachtige erectie, helemaal geen erectie of te weinig seksdrift, maken de laatste tijd vaak gebruik van online hulp van topexperts.

De hulp is erop gericht om op de meest natuurlijke en gezonde wijze, de potentie en het libido (seksdrift) van deze mannen duurzaam te verbeteren. Vernomen wordt dat het grotendeel heren dat impotent, minder potent is of een laag libido heeft, sterk de voorkeur geeft aan een natuurlijke en structurele oplossing van hun problemen. 

Professor dr. Alvarez die verbonden is aan Constantin zegt aan GFC Nieuws dat het opvallend is dat veel van deze problemen voorkomen hadden kunnen worden door een gezondere leefstijl.

“Wij merken na analyse van de gegevens onder meer op dat veel van hen niet voldoende gezonde slaapuren per nacht hebben. En juist tijdens de REM- slaap worden belangrijke hormonen zoals testosteron aangemaakt. Goed slapen is erg van belang! Met de juiste slaapadviezen die wij geven kunnen wij al veel bereiken”.

“Ook het bewegingspatroon, de voeding, drank en het overgewicht spelen een factor.”

“Een ander zeer belangrijke oorzaak is het vaker in contact komen met ‘endocrine disrupting chemicals’ (EDC’s). Veel Surinaamse mannen zijn er totaal niet van op de hoogte dat ze dagelijks in contact hiermee komen en dat dit in direct verband kan staan met hun seksueel gerelateerde klachten”.

“Door de juiste adviezen te geven, bereiken wij bij deze mannen op natuurlijke wijze al heel veel positieve resultaten die bovendien een zeer gunstig effect hebben op de algehele gezondheid, stelt de topexpert.

Personen die ook online hun klachten wensen te analyseren door topexperts kunnen klikken op deze link> ONLINE HULP BIJ IMPOTENTIE EN LAGE SEKSDRIFT

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Impotent of minder potent? Maak…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts. Klik…