fbpx

Surinaamse mannen die niet met hun vrouw kunnen seksen door impotentie maken gebruik van online hulp experts

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE – Surinaamse mannen die in bed niet optimaal kunnen presteren vanwege een minder krachtige erectie, helemaal geen erectie of te weinig seksdrift, maken de laatste tijd vaak gebruik van online hulp van topexperts.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsDe hulp is erop gericht om op de meest natuurlijke en gezonde wijze, de potentie en het libido (seksdrift) van deze mannen duurzaam te verbeteren. Vernomen wordt dat het grotendeel heren dat impotent, minder potent is of een laag libido heeft, sterk de voorkeur geeft aan een natuurlijke en structurele oplossing van hun problemen. 
Professor dr. Alvarez die verbonden is aan Constantin zegt aan GFC Nieuws dat het opvallend is dat veel van deze problemen voorkomen hadden kunnen worden door een gezondere leefstijl.
“Wij merken na analyse van de gegevens onder meer op dat veel van hen niet voldoende gezonde slaapuren per nacht hebben. En juist tijdens de REM- slaap worden belangrijke hormonen zoals testosteron aangemaakt. Goed slapen is erg van belang! Met de juiste slaapadviezen die wij geven kunnen wij al veel bereiken”.
“Ook het bewegingspatroon, de voeding, drank en het overgewicht spelen een factor.”
Personen die ook online hun klachten wensen te analyseren door topexperts kunnen klikken op deze link> ONLINE HULP BIJ IMPOTENTIE EN LAGE SEKSDRIFT
“Een ander zeer belangrijke oorzaak is het vaker in contact komen met ‘endocrine disrupting chemicals’ (EDC’s). Veel Surinaamse mannen zijn er totaal niet van op de hoogte dat ze dagelijks in contact hiermee komen en dat dit in direct verband kan staan met hun seksueel gerelateerde klachten”.
“Door de juiste adviezen te geven, bereiken wij bij deze mannen op natuurlijke wijze al heel veel positieve resultaten die bovendien een zeer gunstig effect hebben op de algehele gezondheid, stelt de topexpert.
Personen die ook online hun klachten wensen te analyseren door topexperts kunnen klikken op deze link> ONLINE HULP BIJ IMPOTENTIE EN LAGE SEKSDRIFT

BEKIJK OOK
Stil protest werknemers Sint Vincentius Ziekenhuis en Diakonessenhuis