fbpx

Surinaamse man ‘ruïneert leven’ van Nederlands gezin

GFC NIEUWS- “Hij is de oorzaak van de ellende die de afgelopen periode over ons is uitgestort. Het is vreselijk wat hij mij en mijn ouders heeft aangedaan! En hij zegt dat hij er gewoon mee zal doorgaan! Hij is meedogenloos, deinst nergens voor terug en geniet kennelijk van de problemen die hij in ons gezin heeft veroorzaakt”, zegt de Nederlandse C.K. uit Den Haag aan GFC Nieuws.

De 21- jarige vrouw heeft een kortstondige liefdesrelatie achter de rug met de 29-jarige in Suriname geboren P.D., die eveneens woont in Den Haag.

De vrouw zegt dat P.D. haar bedreigde toen ze in november dit jaar een einde wilde maken aan hun liefdesrelatie. Ze moest dat vooral niet doen, want dan zou hij met “Black Magic uit Suriname” ervoor zorgen dat “ernstige dingen” zouden gebeuren met haar, evenals haar moeder en vader.

Het gezin ging echt geloven in de “krachten van de man” nadat de vrouw de relatie verbrak en korte tijd daarna een kat van het gezin om onduidelijke reden overleed. Toen de vader van C.K. in nog geen week erna betrokken raakte bij een ongeval in huis, werd ook dat gelinkt aan de “magische krachten” van de Surinamer.

BEKIJK OOK
Winkelier in taxi klemgereden, meer dan US$ 40.000 buitgemaakt

Volgens informatie heeft P.D. de vrouw vaker bedreigd en medegedeeld dat het gezin velerlei ellende te wachten staat. Hij benadrukt steeds dat de vrouw de liefdesrelatie moet herstellen om alle rampspoed te voorkomen.

De radeloze Nederlandse vrouw heeft intussen hulp gevraagd aan de vrouwenafdeling van de G.H. Internationale Foundation.

Volgens de voorzitster van de vrouwenafdeling van de Foundation, Jennifer Atmo, is er sinds kort regelmatig telefonisch contact met het gezin.

“Ik heb het slachtoffer in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat zij zich nergens zorgen over hoeft te maken en niet zo lichtgelovig moet zijn. Ook dat die man geen enkele kracht bezit om hen kwaad te doen en dat er simpelweg sprake is van toevalligheden. Die kat zou ook zijn doodgegaan, met of zonder een relatie met die man”, aldus Atmo.

GFC Nieuws heeft ook kort gesproken met de “bedreiger”. Hij ontkent echter bezig te zijn geweest met zwarte magie maar geeft wel toe zijn ex vaker gezegd te hebben dat haar familie iets ergs zou overkomen indien ze weigert de relatie te herstellen.