fbpx

Surinaamse man en Guyanese vrouw gezocht voor moordpoging

GFC NIEUWS- De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft de opsporing, aanhouding en voorgeleiding gelast van twee verdachten in verband met poging tot moord.

Het gaat om de in Guyana geboren Lesha Angel Lam alias Angel of Ashanti.

Lesha heeft geen vaste woon- of verblijfplaats, maar verbleef laatst aan de Bakkieweg waarvan het pandnummer onbekend is.

Lesha wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan medeplichtigheid aan c.q. poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling.

Ten tweede wordt ook opgespoord Carlos Sno, die eveneens geen vaste woon- of verblijfplaats. Zijn laatste woonadres was de Bakkieweg.
EJ1GE5rWoAAiMCX | GFC Nieuws

BEKIJK OOK
Twee jeugdigen aangehouden voor inbraak O.S. Hockeyschool

Sno Carlos of Carlo wordt ook ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan medeplichtigheid aan c.q. poging tot moord, medeplichtigheid aan c.q. poging tot doodslag en zware mishandeling.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met het ressort Centrum op de telefoonnummers 475181, 477777, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.