Surinaamse man die vaak naar Brazilië gaat om te ‘rotzooien’ met jonge kwetsbare meisjes wordt te schande gemaakt

GFC NIEUWSREDACTIE- Er wordt gewaarschuwd voor een Surinaamse man van middelbare leeftijd die heeft verklapt vaker naar zijn buurland Brazilië te gaan om daar met jonge meisjes te ‘rommelen’.

De pedo klaagde vorige week in een sportschool in Paramaribo bij zijn trainingspartner over de beperkende reismaatregelen.

Hij voegde er aan toe, dat hij hoopt dat er dit jaar geen situatie ontstaat waarbij het reizen naar het buitenland nog moeilijker wordt gemaakt.

De kinderlokker die dacht zijn trainingsmaat in vertrouwen te kunnen nemen, onthulde dat hij vaker naar het land gaat omdat jonge financieel zwakke tienermeisjes daar zo gewillig zijn om met hem het bed in te duiken.

IMPOTENT OF MINDER POTENT? NEEM 1 THEELEPEL TOMBA VOOR KRACHTIGE MANNELIJKE PRESTATIES! GEZOND EN ZEER EFFECTIEF! KLIK HIER>

GFC Nieuws verneemt verder van de sporter dat de man heeft verteld dat hij al tientallen keren naar het zuidelijker gelegen land is geweest om kwetsbare meisjes daar te misbruiken.

De trainingskameraad, zelf vader van twee jonge dochters, heeft het contact met de pedo direct verbroken en binnen zijn Whatsapp vriendengroep een waarschuwingsbericht gelanceerd.

In het circulerend bericht wordt verteld over de smerige activiteiten van de kinderlokker.

Bovendien wordt hij belachelijk gemaakt. Onder meer wordt hij ervan beschuldigd een oude smeerlap te zijn.

Foto ter illustratie.