fbpx

Surinaamse man die gelooft in kwade geesten verlaat verloofde na 2 miskramen, VrouwenCollectief intervenieert

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Een 27- jarige man die woont in Paramaribo, Suriname, heeft vanwege opmerkelijke redenen een einde gemaakt aan de relatie met zijn verloofde.

De vrouw heeft voor de tweede keer al zeer vroeg in het eerste trimester een miskraam gehad, die volgens de bijgelovige moet zijn veroorzaakt door duistere krachten.

Hij leeft nu in de veronderstelling dat kwade krachten bezit hebben genomen van zijn ex- geliefde.

Het stel vormde sinds hun tienerjaren een liefdeskoppel en probeerde na de miskramen toch nog kinderen te krijgen.

Omdat dat niet lukte, werd de hulp van een andere medisch deskundige ingeroepen.

BEKIJK OOK: HEB JE EEN DIKKE BUIK? NEEM DAGELIJKS 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

Die adviseerde hen om HCG (Humaan choriongonadotrofin) te gebruiken om zo de vruchtbaarheid van beiden en daarmee de kans op zwangerschap te vergroten.

Maar aangezien de vrouw maar niet wederom in verwachting kon raken, riep de man op een gegeven moment de hulp van een “bonuman”(toverdokter) in.

Die zou hem met verkeerde raadgevingen op een dwaalspoor hebben gebracht, wat zorgde voor een relatiebreuk.

De familie van de vrouw heeft vorige week de hulp ingeroepen van het KIVC om te bemiddelen en pogen de man weer op normale gedachten te brengen.

BEKIJK OOK
32-jarige verpleegkundige die haar 3 kinderen om het leven bracht is vergeven door echtgenoot

Zijn ex- verloofde en haar familie willen dolgraag dat de relatie hersteld wordt, omdat de man goede karaktereigenschappen heeft en de reden van de breuk belachelijk is. Ze heeft bovendien veel  liefdesgevoelens voor hem.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief vertelt aan GFC Nieuws dat er al een gesprek is geweest met de bijgelovige heer, maar dat heeft weinig resultaat opgeleverd.

“Wij hebben aan hem uitgelegd dat het absurd is om de raadgeving van een kwakzalver, een toverdokter, serieus te nemen”.

“Maar hij gelooft er heilig in dat duistere krachten willen voorkomen dat hij de vader wordt van de kinderen van zijn verloofde”, aldus Atmo.

GFC verneemt dat het KIVC een telefonisch gesprek vanuit Duitsland met de Europese topexpert Jonathan Clarke voor de man heeft geregeld.

De topexpert zal dit weekend proberen de bijgelovige uit te leggen dat de zogenaamde toverpriester hem alleen onzin heeft uitgelegd en dat de miskramen en het niet in verwachting kunnen raken niets te maken hebben met geesten.

Clarke heeft ook beloofd het tweetal de juiste adviezen te zullen geven hoe ze op natuurlijke wijze hun vruchtbaarheid kunnen vergroten en mogelijk wel degelijk gezonde kinderen kunnen verwekken.

Foto ter illustratie.