fbpx

Surinaamse man (29) veroorzaakt huilend drama op kantoor ex-vriendin! Dreigt met zelfmoord

DOOR DE GFC NIEUWS REDACTIE NEDERLAND- Een 29- jarige Surinaamse man heeft zich dinsdagmorgen op ernstige wijze misdragen op de werkplek van zijn twee jaar jongere ex- vriendin. Volgens informatie had de vrouw de relatie dit weekend verbroken, omdat ze een affaire heeft met een andere man.

De man kan het niet verkroppen dat zijn liefdesbetrekking voorbij is en ging naar het drukbezette kantoor van zijn ex-vriendin in Rijswijk (ZH), in een poging de relatie te lijmen. Toen de ex- vriendin echter weigerde in te gaan op zijn verzoek, barstte hij in het bijzijn van tientallen collegae van de ex, luid in tranen uit.

Een collega van de vrouw die ook getuige was, zegt aan GFC Nieuws dat ze nimmer een dergelijke bedelactie heeft meegemaakt.

“De extreem verdrietige vent ging huilend en schreeuwend op zijn knieën en bedelde mijn collega om hem weer terug te nemen als vriend. Het was mensonterend om mee te maken. Toen ze niet inging op zijn verzoek, begon hij te dreigen dat hij zichzelf door het hoofd zou schieten. Hij maakte er een vreselijk drama van. Uiteindelijk hebben enkele mannelijke collega’s van mij hem naar buiten begeleid”, aldus de getuige.

BEKIJK OOK
Santokhi positief over de oprichting van een Suriname Film Office

Geen echte man

De bekende vrouwen- en relatie-expert Casanova uit Den Haag, die het bed al met meer dan 1000 vrouwen heeft gedeeld, stoort zich mateloos aan het gedrag dat de “bedelaar” heeft geëtaleerd. Volgens de ervaren relatie-expert maken steeds meer mannen zich schuldig aan dergelijk “verwijfd’ gedrag.

“Dit verwijfd gedrag is totaal onaanvaardbaar. Een echte man gedraagt zich niet zo minderwaardig. Een alpha man hoort nooit te bedelen om een relatie te herstellen. Integendeel, als een vrouw verder wenst te gaan met een ander, dien je haar alle succes toe te wensen. Neem vervolgens een nieuwe, veel betere en vooral mooiere vrouw. Er lopen miljarden rond op onze aardbodem”, is de zienswijze van Casanova.

ZIE OOK EEN INTERVIEW MET CASANOVA DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN>>> EEN MAN MAG EEN VROUW NIET SMEKEN!