Surinaamse jongeman slachtoffer van "vrouw" die man blijkt te zijn, toename transgenders

GFC NIEUWS– “Het is vreselijk , eigenlijk gewoon schandalig wat er met mij is gebeurd. Ik wens het een ander niet toe! Ook mijn ergste vijand niet. Ik voel mij vreselijk misbruikt en smerig. Ik heb gewoon een trauma hieraan overgehouden. De eerste dagen heb ik mijn mond wel 20 keer gewassen, zelfs met zeep gespoeld en gegorgeld”.

“Ik wil na wat ik heb meegemaakt alle mannen in Suriname waarschuwen om extra alert te zijn”.

Dat zegt de 25- jarige R.D. uit Paramaribo aan GFC Nieuws.

R. kwam twee weken geleden bij een uitgaansgelegenheid niet ver van Torarica persoonlijk in contact met een jonge lichtgekleurde Spaanssprekende aantrekkelijk “vrouw”, die in slecht Engels met hem converseerde. Volgens R. maakte de “vrouw” hem duidelijk dat ze hem leuk vond. Die eerste avond hebben ze een tijdje gezoend en geknuffeld.

R. zegt verder aan GFC Nieuws dat hij de “vrouw” vervolgens met de taxi heeft gebracht naar een adres in de omgeving van Kwatta. Ze hadden nummers uitgewisseld en zouden via Whatsapp afspreken voor een volgende ontmoeting.

“Toen  de “vrouw” uit de auto was gestapt, waarschuwde de taxichauffeur mij echter direct dat het geen vrouw, maar een man is. Dat hij, die zich als vrouw voordeed, al vaker mannen voor de gek had gehouden”, aldus R..

“Ik vond het al vreemd dat “ze” zo’n zware mannelijke stem had. Maar ik stond er niet bij stil. Voor de rest had hij echt alle kenmerken van een mooie vrouw. Een gladde, zachte, blanke huid en lang, glanzend haar. Hij liep, deed en zag eruit als een echte vrouw. Alleen die stem klopte niet echt”, weet hij.

GFC Nieuws verneemt van diverse bronnen in het uitgaansleven dat er de laatst maanden vaker Spaanssprekende transgenders in Paramaribo zijn gesignaleerd.

De taxichauffeur die R. waarschuwde zegt aan GFC dat sommigen van hen inderdaad verhullen dat ze als man zijn geboren. “Ik weet van meer gevallen waarbij Surinaamse mannen niet direct door hebben gehad dat het om omgebouwde mannen gaat. Er zijn nu veel meer Spaanssprekende transgenders in onze stad. Mannen, letten jullie vooral op de zware mannenstem”, legt hij uit.   

 

Overige berichten