fbpx

Surinaamse jongeman belazert eenzame Nederlandse oude dames die hunkeren naar liefde

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 25- jarige jongeman uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is erop betrapt tegelijkertijd met tenminste vier kwetsbare oude vrouwen, 60- plussers uit Nederland, online liefdesrelaties te zijn aangegaan.

Vernomen wordt door GFC Lifestyle in Den Haag dat het de jongeling door het doen van valse liefdesbeloften is gelukt om de oudjes veel geld afhandig te maken.

Één van de slachtoffers heeft in december 2022, vlak voor de kerstperiode, zelfs 2000 euro in contanten via de post voor haar online vriendje in Suriname gestuurd.

Het geld werd op zijn instructies tussen de bladen van een tijdschrift geplaatst.

Het Kritisch International VrouwenCollectief(KIVC) dat op de hoogte is van deze kwestie en deze zaak verder onderzoekt vertelt aan GFC dat het vermoeden bestaat dat de liefdesoplichter nog meer dames voor de gek houdt en alleen uit is op winstbejag.

OOK INTERESSANT
Vrouw wiens baarmoeder werd verwijderd: er is een nieuwe wereld voor mij en m'n vriend open gegaan

Hij richt zijn pijlen via het internet op eenzame naar liefde hunkerende vrouwen.

Er is eerder al een waarschuwing uitgevaardigd door het KIVC. Daarin stond dat vooral oudere single vrouwen met een minder bedeeld uiterlijk een makkelijk prooi vormen voor jongemannen die maar 1 intentie hebben: hen zoveel mogelijk geld afhandig maken.

De bedrogen vrouwen zijn allen al op de hoogte gesteld van de praktijken van hun ‘vriendje’.

De oplichter heeft naar verluidt al een vriendin in zijn eigen land. Of zij ook op de hoogte is van de activiteiten van haar vriend is nog niet bekend.