fbpx
Surinaamse jongeman (19) die naaktfoto’s stuurde naar bejaarde vrouw zegt niets fout te doen

GFC NIEUWS ONDERZOEKSREDACTIE – De 19- jarige Surinaamse jongeman D.S. die recentelijk in het nieuws kwam omdat hij een 67- jarige grootmoeder seksueel zou hebben lastiggevallen via de mobiel, zegt dat er een verkeerd beeld over hem wordt geschetst.

GFC Nieuws berichtte recentelijk over de tiener die de grootmoeder van zijn voormalige vriend zou hebben lastiggevallen via Whatsapp. Onder meer zou hij naaktfoto’s naar haar hebben gestuurd en een seksrelatie met haar willen hebben.

Volgens de bejaarde probeerde de tiener met de naaktfoto’s haar seksuele gevoelens te prikkelen.

D.S. zegt aan GFC Nieuws dat de seniorenburger een eenzijdig beeld geeft en doet alsof ze een heilige is. Hij geeft toe dat hij al langere tijd met meerdere vrouwen contact heeft via het internet. Maar dat er sprake is van ontoelaatbaar handelen ontkent hij ten stelligste.

“Ik heb niet het gevoel dat ik ooit opdringerig ben tegen vrouwen. Met deze vrouw had ik al maanden normaal contact via app en ze vond dat heel leuk. Het kwam echt wel van twee kanten. Zij liegt over mij, dat kan ik u garanderen”, is zijn verweer.

De jongeman heeft het vermoeden dat iemand uit de omgeving van de bejaarde waarschijnlijk erachter is gekomen dat er contact was met hem. Ze heeft volgens hem toen gekozen voor een slachtofferrol.

“Alles was wederzijds en dat kan ik op mijn telefoon bewijzen. Kinderen van haar moeten niet zomaar naar de pers stappen om nonsens over mij te  vertellen. Die vrouw weet heel goed dat ik niet opdringerig was”, stelt hij tot slot.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.