fbpx

Surinaamse homotienerjongen in Den Haag die niet uit de kast durft te komen krijgt hulp van vrouwen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 17- jarige Surinaamse homojongen met streng religieuze ouders heeft de hulp ingeroepen van vrouwen van het KIVC om hem te helpen met het proces van uit de kast te komen.

De tienerjongen die woont in Den Haag, Nederland, heeft sinds maart dit jaar een serieuze liefdesrelatie met een 31- jarige homoman uit zijn stad, maar durft dat niet eerlijk aan zijn ouders te vertellen uit angst voor vergaande represailles.

Jennifer Atmo van het Internationaal VrouwenCollectief vertelt aan GFC Nieuws dat vooral de vader van de homojongen al vaker zeer negatieve uitspraken heeft gedaan over mannen die de liefde bedrijven met hun eigen geslachtsgenoten.

jennifer Atmo2 | GFC

Jennifer Atmo van het KIVC

Dat zorgt voor nog meer vrees bij het kind om eerlijk zijn verhaal te vertellen. De radeloze jongeman heeft daarom gevraagd aan het VrouwenCollectief om het nieuws over zijn seksuele geaardheid in een persoonlijk gesprek aan zijn ouders mede te delen.

BEKIJK OOK
Zoals de katten op jacht gaan naar vogels, zo doen de mannen dat met vrouwen

“Wij leven helaas nog in een periode waarin er ouders zijn die nog steeds heilig erin geloven dat homoseksualiteit niet door de beugel kan”.

“Vooral religieuzen maken er een slechte gewoonte van om hun kinderen te verstoten wanneer ze erachter komen dat ze een andere seksvoorkeur hebben”.

BEKIJK OOK: HEB JE EEN DIKKE BUIK? NEEM DAGELIJKS 1 THEELEPEL GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD IN VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING

“Onze medewerkers zullen vooral de vader van deze jongen tijdens een goed gesprek proberen uit te leggen dat wij al bijna in het jaar 2022 leven en mee moeten gaan met de moderne inzichten”.

“Accepteren is veel beter dan je eigen kind verstoten”, aldus Jennifer Atmo van het KIVC.

Foto ter illustratie.