fbpx




Surinaamse hoerenbezoekers gaan nog steeds voor seks

GFC NIEUWS– Ondanks een kans om besmet te raken met het dodelijke coronavirus, nemen Surinaamse mannelijke hoerenbezoekers nog steeds een groot risico om seks te hebben met vreemde vrouwen.

Bij de bekende hoerenlocaties stonden er de afgelopen week nog steeds vrouwen langs de straat op zoek naar klanten voor een kort seksavontuur tegen betaling. Ook de buitenlandse, veelal Braziliaanse en Dominicaanse  prostituees krijgen nog steeds klanten.

Een bewoner van de Tourtonnelaan in Paramaribo die vlakbij een hoerenafhaalplek woont, zegt aan GFC Nieuws dat ze nog steeds  ziet hoe mannen prostituees die langs de weg tippelen, meenemen. Er is volgens haar beslist geen afname van het aantal mannen dat vrouwen meeneemt merkbaar.

Het is algemeen bekend dat vrouwen van lichte zeden een groot risico vormen voor het overdragen van seksueel overdraagbare aandoeningen. Ook het overdragen van het coronavirus komt nu als risicofactor erbij.

Het advies van internationale gezondheidsautoriteiten is om minstens 2 meter afstand van een ieder te bewaren. Prostituees vallen juist vanwege hun vele wisselende seksuele contacten, een zeer groot risico voor anderen, zeggen deskundigen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…