Surinaamse gehuwde vrouw troggelt groot geldbedrag af van Nederlandse multimiljonair

Een 32- jarige Surinaamse vrouw heeft de afgelopen maanden middels bedrog, extreem grote bedragen in euro’s weten af te troggelen van een Nederlandse multimiljonair. Het zou gaan om een bedrag hoger dan 90.000,- euro, die de man in delen naar haar heeft verzonden.

De  vrouw kwam via een bekende dating website  voor oudere buitenlandse single multimiljonairs in contact met de rijke man. 

Volgens informatie werd het beeld door haar geschetst dat ze alleenstaand en kinderloos was en openstond voor een liefdesrelatie, eventueel gevolgd door een huwelijk.

De vrouw wekte argwaan op nadat zij steeds andere niet steekhoudende argumenten aandroeg om niet naar Nederland af te reizen voor een persoonlijke kennismaking.

De multimiljonair vroeg om die reden een zakenrelatie in Suriname om de achtergrond van de vrouw te onderzoeken. Zij blijkt al langere tijd te zijn getrouwd en is moeder van 1 kind. Volgens een relatiecounseler van richmandating.nl zijn mannen en vrouwen die contact leggen via hun datingsite zelf verantwoordelijk voor hun handelingen.

“Wij brengen de vrouwen slechts in contact met de rijke mannen en andersom. Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op gedragingen van de vrouwen. Wel waarschuwen wij de mannen om alert te zijn omdat dit al heel vaak is gebeurd”, is de reactie.

 

 

Overige berichten