fbpx
Surinaamse delegatie doet mee aan Caribbean Gospel Festival

Het Caribbean Gospel Festival wordt met het thema “Reach Out and Touch”, dit jaar voor de 37ste opeenvolgende keer op Curaçao georganiseerd door “The Caribbean Gospel Foundation”.

Dit jaar zijn er in de solo categorie 13 deelnemers uit 7 landen en in de groepscategorie participeren 5 landen naar de titel.

In 2016 is de Stichting S.S. Music Art Foundation Suriname door de organisatie van Curaçao geautoriseerd om Surinaamse deelnemers af te vaardigen voor deelname. Sindsdien zijn wij elk jaar als winnaar uit de bus gekomen.

De Surinaamse delegatie bestaat ook dit jaar uit gospelzangers van verschillende denominaties te weten: solist Clian Grames van Gemeente TOFAL en het duo Kimberly Watchman – Pleisner en haar 10-jarige zoon Jarrèl Watchman van de 7de Dags Adventisten Gemeente.

Zij hebben zich gekwalificeerd voor deelname aan het festival door eerder dit jaar “The Best of The Best Audition Show, georganiseerd door de Stg. S.S. Music Art Foundation, te winnen.

De delegatie zal van 30 mei – 6 juni op Curaçao vertoeven. Er zullen na het festival ook optredens en een workshop in lokale kerken worden verzorgd.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.