Surinaamse delegatie doet mee aan Caribbean Gospel Festival

Het Caribbean Gospel Festival wordt met het thema “Reach Out and Touch”, dit jaar voor de 37ste opeenvolgende keer op Curaçao georganiseerd door “The Caribbean Gospel Foundation”.

Dit jaar zijn er in de solo categorie 13 deelnemers uit 7 landen en in de groepscategorie participeren 5 landen naar de titel.

In 2016 is de Stichting S.S. Music Art Foundation Suriname door de organisatie van Curaçao geautoriseerd om Surinaamse deelnemers af te vaardigen voor deelname. Sindsdien zijn wij elk jaar als winnaar uit de bus gekomen.

De Surinaamse delegatie bestaat ook dit jaar uit gospelzangers van verschillende denominaties te weten: solist Clian Grames van Gemeente TOFAL en het duo Kimberly Watchman – Pleisner en haar 10-jarige zoon Jarrèl Watchman van de 7de Dags Adventisten Gemeente.

Zij hebben zich gekwalificeerd voor deelname aan het festival door eerder dit jaar “The Best of The Best Audition Show, georganiseerd door de Stg. S.S. Music Art Foundation, te winnen.

De delegatie zal van 30 mei – 6 juni op Curaçao vertoeven. Er zullen na het festival ook optredens en een workshop in lokale kerken worden verzorgd.

Overige berichten