fbpx

Surinaamse dames willen steeds vaker grotere en vollere billen, zegt personal trainer

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er is sprake van een toename van veelal jongere Surinaamse dames die aangeven dat ze ontevreden zijn met de vorm van hun billen.

Steeds meer meisjes en vrouwen in het land geven duidelijk aan dat ze bij voorkeur grotere en vollere billen willen hebben. Erg platte billen, in de volksmond een ‘strijkplank’ genoemd, zien ze als een negatief uiterlijkkenmerk.

Dat zegt een personal trainer die dagelijks een ruim aantal jongedames traint aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws.

Volgens hem zijn de trainingen die hij geeft in de meeste gevallen gefocust op het krijgen van een vollere derrière en plattere buik.

De trainer legt verder uit dat het tegenwoordig een trend is om de vorm van het achterwerk boller te maken. De reden hiervoor zou onder meer zijn dat bepaalde kledingstukken dan veel beter tot uiting komen.

BEKIJK OOK
Mannen die lief zijn voor vrouwen worden keihard afgewezen, beweert relatiespecialist

“Maar ik heb ook sterk het vermoeden dat zij het doen om veel beter te scoren bij de mannen”.

“Het is absoluut zo dat een man zich niet echt aangetrokken voelt tot een vrouw met een plat achterwerk en een vette buik. De dames die ik train hebben dat dikwijls aan mij verteld”.

“Ik laat ze speciale oefeningen doen gericht op de bilspieren maar ook voor het krijgen van een plattere buik. Voor degenen die sneller een plattere buik willen combineer ik de trainingen met het dagelijks gebruik van 1 theelepel FATOFF”, aldus de personal trainer die zegt snel zichtbare successen te boeken.

Wetenschappelijk onderzoek heeft inderdaad uitgewezen dat mannen zich bij de uiterlijksmaakvoorkeur in eerste instantie laten beïnvloeden door de vormen van billen, benen en borsten van vrouwen.