fbpx
Surinaamse Brouwerij herdenkt 65-jarig bestaan

GFC NIEUWS- De Surinaamse Brouwerij is reeds 65 jaar een trots onderdeel van de Surinaamse samenleving.

De Surinaamse Brouwerij is in 1955 opgericht door de gebroeders Piet en Arthur Dumoleyn en maakt al 65 jaar onderdeel uit van de Surinaamse samenleving. Uiteraard staat het bedrijf stil bij deze bigi jari, maar kan het vanwege de Covid-19 pandemie helaas niet vieren met grootschalige activiteiten.

“Wij zijn er ontzettend trots op al 65 jaar deel uit te maken van de Surinaamse samenleving en hopen dat nog heel lang te kunnen blijven doen”, zegt Reinoud Ottervanger, algemeen directeur van Surinaamse Brouwerij.

“Onze missie blijft om van elk drinkmoment een plezier te maken met al onze hoogwaardige dranken zoals Parbo Bier en Heineken, maar ook Royal Club softdrinks en Climax energy drink. Daarnaast is ons streven om leidend te zijn op het gebied van duurzaamheid door onder andere het stimuleren van verantwoord alcoholgebruik, het recyclen van onze producten en het ondersteunen van de samenleving, zeker in deze uitdagende Covid-19-tijden.”

“Wij danken uiteraard al onze trouwe klanten en consumenten voor onze jarenlange goedem relatie. Dankzij jullie kunnen wij blijven investeren in de toekomst van Suriname en iedereen blijven verrassen met nieuwe producten van de hoogste kwaliteit.”

Daarnaast is het bedrijf enorm trots op en dankbaar om al haar trouwe medewerkers die al 65 jaar zorgen voor onze succesvolle organisatie. Zij maken dagelijks het verschil. Om bij deze bigi jari stil te staan zal heeft er een grote nationale consumentenpromotie plaatsgevonden waarbij mensen fantastische prijzen hebben kunnen winnen bij aankoop van een Parbo Djogo.

Daarnaast heeft de organisatie de betrokkenheid van consumenten vergroot door leuke en interactieve inbel programma’s te organiseren op de televisie en radio waarbij men leuke ‘biri tories’ kon vertellen, vragen kon beantwoorden en daarvoor prijzenpakketten terugkreeg.

Ook zal er tot en met december aandacht worden besteed aan het 65 jaar bestaan via Billboards, tv, social media en influencers.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…