fbpx
Succesvolle verwijdering vrouw die van brug wilde springen

GFC NIEUWS- Een vrouw die vrijdag van de Wijdenboschbrug wilde springen, kon succesvol worden verwijderd door de politie.

Autobestuurders die langsreden en de vrouw in verwarde toestand heen en weer zagen lopen op de brug, schakelden de politie in.

De politie kon de vrouw tot bedaren brengen en bracht haar vervolgens naar het politiebureau.

Volgens de verklaring van de vrouw was ze verkracht en kon ze daarmee niet verder leven. Aan de familie van de vrouw is gevraagd om psychische hulp voor haar in te schakelen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.