Succesvolle verkoopdagen Welgelegen en Blauwgrond

GFC NIEUWS- Na de geslaagde verkoopactie die gehouden werd op zaterdag 25 maart door de NDP-structuren Blauwgrond en wel bij het NDP Partij centrum in Geyersvlijt, hebben verschillende structuren te kennen gegeven ook geïnteresseerd te zijn in deze verkoopactie.
Minister Rabin Parmessar en zijn actoren die reeds de verkoopactie houden bij de ziekenhuis – en overheidsinstellingen en ook bij de verkoopactie aan de Bonistraat, heeft besloten deze verkoopactie volledig te ondersteunen. Zaterdag werd deze in Welgelegen en Weg naar Zee gehouden.
De gemeenschap kon tegen gereduceerde prijzen onder andere groente, fruit, melk en melkproducten, kip, rijst, eieren en plantmateriaal kopen. Vele producten waren reeds vroeg uitverkocht, maar de voorraad werd weer aangevuld.
Op beide locaties verliep de verkoopactie vlot en hebben beveiligingsmedewerkers gezorgd voor een vlot en ordelijk verloop van het geheel.
“Op deze wijze trachten we de bevolking tegemoet te komen met gezonde producten tegen een gereduceerde prijs. Vooral in deze periode van de COVID-19-pandemie is het van belang dat we gezond eten. Wij brengen daarom de gezonde voeding naar het volk en wel tegen een redelijke prijs. De bevolking krijgt gezonde voeding tegen een redelijke prijs, de verkopers hebben afzet en men kan plantmateriaal betrekken om een eigen tuin te starten”, zei een zichtbaar gelukkige Parmessar.

Overige berichten