fbpx
Succesvolle verkoopdagen Welgelegen en Blauwgrond

GFC NIEUWS- Na de geslaagde verkoopactie die gehouden werd op zaterdag 25 maart door de NDP-structuren Blauwgrond en wel bij het NDP Partij centrum in Geyersvlijt, hebben verschillende structuren te kennen gegeven ook geïnteresseerd te zijn in deze verkoopactie.

Minister Rabin Parmessar en zijn actoren die reeds de verkoopactie houden bij de ziekenhuis – en overheidsinstellingen en ook bij de verkoopactie aan de Bonistraat, heeft besloten deze verkoopactie volledig te ondersteunen. Zaterdag werd deze in Welgelegen en Weg naar Zee gehouden.

De gemeenschap kon tegen gereduceerde prijzen onder andere groente, fruit, melk en melkproducten, kip, rijst, eieren en plantmateriaal kopen. Vele producten waren reeds vroeg uitverkocht, maar de voorraad werd weer aangevuld.

Op beide locaties verliep de verkoopactie vlot en hebben beveiligingsmedewerkers gezorgd voor een vlot en ordelijk verloop van het geheel.

“Op deze wijze trachten we de bevolking tegemoet te komen met gezonde producten tegen een gereduceerde prijs. Vooral in deze periode van de COVID-19-pandemie is het van belang dat we gezond eten. Wij brengen daarom de gezonde voeding naar het volk en wel tegen een redelijke prijs. De bevolking krijgt gezonde voeding tegen een redelijke prijs, de verkopers hebben afzet en men kan plantmateriaal betrekken om een eigen tuin te starten”, zei een zichtbaar gelukkige Parmessar.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…