fbpx
Succesvolle fietstocht gehouden in Nickerie

GFC NIEUWS- De commissie die belast is met de herdenking van 45 jaar Onafhankelijkheid in Nickerie heeft vandaag een succesvolle fietstocht gehouden.

Na het startsein door commissie-ondervoorzitter Azeez Khodabaks gingen de fietsers onder begeleiding van de politie door de straten van het district.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan die graag erbij wilde zijn en ook van plan was een deel van de route mee te fietsen, moest vanwege zeer dringende omstandigheden afmelden.

De commissie herdenking 45 jaar Onafhankelijkheid in Nickerie heeft gisteren een aantal sportactiviteiten afgewerkt. Beachvolleybal en ook voetbalwedstrijden werden op verschillende locaties gespeeld. Na afloop kregen alle deelnemende verenigingen een trofee.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.