fbpx

SU4SU en Telesur organiseren Telethon

GFC NIEUWS- Telesur en SU4SU organiseren een telethon om geld op te halen voor het SU4SU Covid-19 Support Fund.

Zondag 3 mei, van 14 uur tot en met 18.00 uur vragen we jou om vanuit je woonkamer onderdeel te zijn van deze telethon, luidt de oproep.

Verschillende artiesten zullen optreden en helpen met het ontvangen van telefoontjes. De optredens variëren van muziek, dans en zang tot spoken word. Verder zal er ook informatie over Covid-19 verstrekt worden door de bevoegde instanties.

De telethon wordt uitgezonden via ATV (kanaal 12.2) en de livestream Facebookpagina van SU4SU.

Het SU4SU Fonds is opgezet door Fernandes Concern Beheer, Staatsolie en Surinam Plastic Manufacturing, die het belang zagen in het op orde brengen van onze zorginstellingen, zodat deze voorbereid zijn op een eventuele uitbraak van het Covid-19 virus.

De afgelopen weken is er ruim 1.4 miljoen US dollar gedoneerd door vele bedrijven en particulieren en kon daardoor voor meer dan 1 miljoen US dollar aan materiaal en equipement direct besteld worden. “Maar we zijn er nog niet, er is veel meer nodig.”

BEKIJK OOK
Online portaal Belastingdienst Suriname uitgebreid

“We willen dat onze artsen en verpleegsters goed beschermd zijn als ze moeten werken. We willen dat het schoonmaakpersoneel dat in de ziekenhuizen werkt veilig haar werk kan doen. We willen dat er genoeg medische middelen zijn om in te kunnen zetten als die nodig zijn”.

“We willen dat het verzorgend personeel in tehuizen, waar onze senioren burgers zitten, zich kunnen beschermen en daardoor ook onze ouderen kunnen beschermen”.

“We willen dat iedereen die werkt in de frontlinie, als dat nu is op de luchthaven, in de supermarkt of bij de politie, veilig z’n werk kan doen. En we willen dat Suriname veilig is voor jou en voor mij. Daarom hebben we je hulp nodig en is het SU4SU: Surinamers voor Surinamers.”