fbpx

STVS komt met “Express by Double U”

De Surinaamse Televisie Stichting (STVS) is vast van plan om meer Surinaamse programma’s te produceren. Steven Rodrigues zegt dat het een bewuste keuze is en onderdeel uitmaakt van het beleid waar hij voor staat. In een nieuw programma getiteld “Express by Double U”, zal elke Surinaamse entertainer boven 15 jaar een podium worden geboden om zichzelf wereldwijd te promoten en te pushen.

Het medium wil hiermee een platform bieden aan jonge opkomende entertainers, clipmakers en andere Surinaamse talenten.

Dit nieuw programma zal op 6 december voor de eerste keer te zien zijn om 15:00 uur op kanaal 8.2 en verschijnt vanaf dat moment elke woensdag een nieuwe aflevering.
Het programma zal ook de mogelijkheid tot interactie met de presentator hebben.

OOK INTERESSANT
Driehoeksoverleg minister Amoksi, pg en korpschef

Behalve via de televisie zal dit uniek programma ook te volgen zijn via Facebook live en instagram. “Als tv-makers moet we ook meegaan met de technologie en bijvoorbeeld gebruik maken van social media. Daar zullen we rekening mee houden in dit programma,” verzekerd Zefanja Gentle, lid van het productieteam bij dit medium.

Deze productie ligt in handen van de STVS en zal gepresenteerd worden door Peter Waterberg. Het wordt geen stijf steriel programma maar een jong, flexibel en creatief interactief programma, meldt het NII.(GFC)