fbpx
Stukken APS Para goedgekeurd

De kandidaten van de Amazone Partij Suriname(APS) in het district Para mogen deelnemen aan de verkiezingen. De partij moest zich als eerste vandaag aanmelden bij het hoofdstembureau in dat district.

Lijsttrekker Jerry Gijsberg tevens Bestuursambtenaar in Bernharddorp heeft de lijsten ingediend met Wendy Sabajo, schoolhoofd uit Matta en Thea Romalho uit Wit Santie. Zij zijn respectievelijk nummer 2 en 3 op de DNA-kandidatenlijst.

APS doet verder in de districten Paramaribo, Marowijne en Sipaliwinie mee aan de verkiezingen van 25 mei.

In Paramaribo is voorzitter Rene Artist de lijsstrekker, in Sipaliwinie is dat Joycelien Huur en in Marowijne Jona Gunther.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…