fbpx

Student Housing Campus Village houdt geslaagde open dag

GFC NIEUWS- De leiding van de Student Housing Campus Village heeft donderdag een open dag georganiseerd.

Deze open dag had een tweeledig doel. Naast de nodige informatie waar studenten naar opzoek zijn over hun verdere studiecarrière kregen ze ook de mogelijkheid de studentenflats te bezichtigen. Met dit initiatief wil de leiding ook bekendheid geven aan de studenten opvang.

Emanuel Scheek, directeur van de Campus Village, zegt dat studeren aan een hogere onderwijsinstelling en een goede accommodatie met elkaar verbonden zijn. Vrijwel alle hoge onderwijsinstituten hebben geparticipeerd aan de Open Dag.

“We zijn een nieuwe organisatie. Veel mensen hebben nog niet kunnen vatten wat dit allemaal inhoudt. Er is geen betere manier om de mensen fysiek hier te krijgen om te zien wat er is neergezet”, aldus Scheek.

BEKIJK OOK
Humphrey Tjin Liep Shie leidt presidentiële werkgroep Onderzoek Sabaku Village

Het streven is dat de open dag een jaarlijks terugkerend karakter krijgt. De instelling is verder bezig met het updaten van haar website en zal binnenkort starten met promotie via social media om zo de Student Housing Campus Village extra bekendheid te geven.

Scheek blikt tevreden terug op deze dag, omdat de opkomst boven verwachting is geweest. Dit is gerealiseerd met minimale middelen en goede samenwerking met de hoge onderwijsinstellingen.