fbpx

STS houdt eerste ‘Vakantie in Suriname Info beurs 2018’

Surinamers moeten bewust worden gemaakt van de diverse toeristische vakantiemogelijkheden in eigen land en anderzijds moeten ook buitenlandse toeristen aangetrokken worden om het land te bezoeken. Dit is het doel geweest van de eerste ‘Vakantie in Suriname Info beurs 2018’, die op 25 en 26 augustus door de Stichting Toerisme Suriname (STS) in de KKF-beurshal is gehouden.

Minister Tsang van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme die de opening verrichtte, zei heel erg ingenomen te zijn met de stap van de stichting. Ook stond de bewindsman stil bij de ‘Suriname Think Tourism’ campagne, die onlangs door het Ministerie is gelanceerd.

De minister benadrukte dat de campagne vooral bedoeld is om de bewustwording onder de Surinamers te vergroten en gelooft dat de bewustwording pas opgang komt wanneer er gezamenlijk gewerkt wordt aan de ontwikkeling van de toerisme sector.

BEKIJK OOK
OM na uitspraken Brunswijk: Instantie is objectief en onpartijdig

Voorzitter Robby Jawalapersad, van STS zegt de campagne van het Ministerie volledig te ondersteunen. Wel zal er veel meer gedaan moeten worden om deze sector in Suriname te bevorderen, zegt hij.

Het is volgens de STS-voorzitter daarom belangrijk dat deze beurs er is zodat de bedrijven hun producten en diensten kunnen promoten aan de gemeenschap. Op de beurs, die zondag werd afgesloten deden in totaal 45 organisaties mee.