fbpx

Struikrovers sleepten lichaam doodgeschoten Braziliaan het bos in een beroofden hem

Twee gemaskerde struikrovers die zondag het vuur openden op twee mannen op een ATV in het Goliath-gebied, sleepten het lichaam van het slachtoffer het bos in, waarna ze hem beroofden van zijn bezittingen.

De identiteit van het slachtoffer van Braziliaanse afkomst is nog niet bekend. De 28-jarige getuige L.F. , de tweede persoon op de ATV, kon vluchten.

Volgens een verklaring van L.F. verminderde het slachtoffer op een gegeven moment zijn snelheid vanwege een kuil op het bospad. Op hetzelfde moment werd er vanuit het bos geschoten op zijn metgezel die van de ATV viel op de grond.

Uit het bos kwamen toen twee gemaskerde struikrovers tevoorschijn. Een van deze criminelen had een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. Met de kolf van dat wapen bracht hij L.F. een slag toe op zijn hoofd. Hij viel op de grond en deed alsof hij bewusteloos was geraakt.

BEKIJK OOK
Belofte om eigenaren overwoekerde percelen Paramaribo aan te pakken niet waargemaakt

Vervolgens sleepten de struikrovers het lichaam van het slachtoffer het bos in. L.F. maakte gebruik van die gelegenheid om te vluchten en om hulp te zoeken.

Het slachtoffer werd geraakt in zijn borststreek. De criminelen hebben twee zaktelefoons, een halsketting, een kettingzaag, een jachtgeweer en de ATV buitgemaakt.

Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van de Braziliaanse man in beslag genomen.