fbpx
Stroomrekening betalen nu ook via UNI5Pay+ app

GFC NIEUWS- Vanaf dinsdag 7 juli is het mogelijk om de elektriciteitsrekening ook te voldoen via de UNI5PAY+ APP.

Uni5Pay+ is een applicatie, waarmee verschillende betalingen mobiel kunnen worden verricht, zo nu ook elektriciteitsrekening.

De Energiebedrijven Suriname (EBS) doet deze stapt om invulling te geven aan haar beleid ter stimulering van digitaal betaalverkeer. Digitaal betalen brengt vele voordelen en inefficiënties met zich mee, niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de klant.

Digitaal betalen voorkomt lange rijen, is toegankelijk voor een ieder met een mobiele telefoon en internetverbinding, de gebruiker/klant heeft geen contant geld op zak nodig, de betaling van de elektriciteitsrekening kan vanuit elke locatie, op elk tijdstip van de dag, de verwerking van de betaling vindt, anders dan bij de bankovermaking of automatsche inhouding, meteen plaats, de klant ontvangt direct een notificatie van de gepleegde transactie en er is een overzicht van alle eerdere betalingen beschikbaar. Het is de bedoeling om binnenkort ook andere digitale betaalmogelijkheden aan klanten aan te bieden.

De app kan gedownload worden of voor hen die reeds beschikken over de app, deze updaten om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe feature binnen Uni5pay.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.