fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Stroomonderbrekingen omgeving Charlesburg vanwege werkzaamheden overheid

GFC NIEUWS- Vanwege de rehabilitatiewerkzaamheden van de overheid aan de Nieuwe Charlesburgweg is er een beroep gedaan op de Energiebedrijven Suriname (EBS) om het distributienetwerk te verplaatsen.

Initieel was het rehabilitatieproject opgedeeld in 3 fasen van enkele kilometers. Er waren in verband met deze werkzaamheden 3 uitschakelingen in dit gebied gepland door de EBS.

Echter is door de aannemer besloten om in secties van 400 m te werken. Dit heeft tot gevolg dat de EBS vaker genoodzaakt is om de stroomvoorziening naar dit gebied gepland uit te schakelen zodat de rehabilitatiewerkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Ook schade die bij graafwerkzaamheden door de aannemer is veroorzaakt, heeft geleid tot een groot aantal storingen in deze omgeving.

OOK INTERESSANT
Nederlandse Ambassade in Suriname wil activist Asawini in persoon zien

De EBS begrijpt de last die niet alleen huishoudens, maar ook ondernemers ondervinden door deze situatie en vraagt geduld van de gemeenschap van Charlesburg en omgeving tot de weg volledig gerehabiliteerd is.

Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden van de aannemer, zijn er meerdere uitschakelingen ingepland voor de komende tijd.

Deze uitschakelingen worden zoals gebruikelijk vooraf bekendgemaakt via de radio (ABC, SRS, Apintie, Garuda, Radio 10 en Boskopu), via de EBS website (www.nvebs.com) en via Facebook op Facebook\nvenergiebedrijvensuriname.