fbpx

Strikte moeder laat gasten van zoon contract tekenen voordat ze overnachten

GFC NIEUWS- Het is geen geheim dat het hebben van iemands kinderen om thuis te overnachten een uitdaging kan zijn.

Ze kunnen zich slecht gedragen, lawaaierig zijn en je dagelijkse routine die je hebt gecreëerd voor je gezin in de war schoppen.

Om dit te voorkomen, heeft een moeder besloten om op papier te zetten dat alle vrienden van haar zoon haar huis dienen te respecteren en haar regels volgen.

De vrouw die niet bij naam wordt genoemd, stelde een contract op, dat ze gasten laat ondertekenen als die van plan waren om te overnachten – en het was heel streng.

Een screenshot van het contract werd recent gedeeld op social media.

Het document bevat vier hoofdregels waar de vriendin zich aan zouden moeten houden.

Ten eerste mag niemand een ander kietelen.

BEKIJK OOK
Surinaamse studenten in Cuba krijgen goederen van Volksgezondheid

“Mekaar aanraken of kietelen van een ander zal resulteren in fysieke scheiding welke kan duren tot de ophaaltijd.”

De tweede regel gaat over het aandoen van pyjama’s.

“Het verwisselen van kleding gebeurt in een privéruimte, terwijl het individu niet in gezelschap is van iemand anders. Dit betekent dat niemand ooit naakt is voor de ander.”

Ze vervolgt in het contract: “Storend gedrag, inclusief overmatig volume van stem of elektronica resulteert in straf en of onthouding van dergelijke privileges. Niemand gilt, interrumpeert de ander, of doet de TV of iPAD luid aan.”

“Geklaag zal niet worden getolereerd. Constructieve verzoeken worden heel rustig en kalm gedaan. Dit houdt in dat je zal wachten, totdat je mijn aandacht krijg en ik bevestig dat je mag praten.”