fbpx
Strengere maatregelen Volksgezondheid vanwege coronavirus

GFC NIEUWS- Reizigers die de afgelopen 14 dagen uit landen en of gebieden komen waar er sprake is van een significante Covid-19 uitbraak, zullen vanaf heden niet worden toegelaten tot het Surinaams grondgebied.

Dit laat het ministerie van Volksgezondheid weten in een aangepaste bekendmaking met betrekking tot het coronavirus, Covid-19.

Ingezeten die terugkomen uit risicogebieden zullen na aankomst verplicht 14 dagen en quarantaine worden geplaatst. Hoewel nieuwe gevallen van besmettingen afnemen in China, duikt het virus steeds meer op in andere landen.

In Suriname zijn er nog geen besmettingen bevestigd.

Lees hieronder het bericht van het ministerie.


Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…