fbpx

STREI! naar Sunny Point

Dit weekend was er een officiële kennismaking van STREI! met de gemeenschap te Sunny Point. “Er is een krutu gehouden, we hebben gesproken over diverse problemen van de bewoners en oplossingsmodellen aangedragen”, schrijft de partij.

De aanwezigen hebben ook meteen hun lidmaatschap en de integriteitscode van STREI! ondertekend. “Dit was echt een nederige en mooie ervaring”.

“De liefde, eenheid en saamhorigheid die we hebben gevoeld was real. En in de mooie woorden van Stephanie de Randamie: We onderschatten al te vaak de God die leeft in elk van ons. Hoeveel we daadwerkelijk kunnen en toch niet doen. Hoeveel impact we kunnen hebben in ons eentje en hoeveel malen groter die impact kan en zal worden als we 1 vuist vormen”.

BEKIJK OOK  Politie vraagt burgerij alertheid voor actieve oplichters

“De keuze maken om minder te praten en meer te doen. De keuze flink van je af te bijten, te vechten voor je rechten, niet bang elkaar te wijzen op onze fouten en te werken naar verbetering. De keuze om samen te werken zodat elk probleem opgelost wordt. We onderschatten de kleine dingen die uiteindelijk the bigger picture vormen”, aldus STREI!.(GFC)