fbpx

Straten Anjoemaraproject in Albina worden gerehabiliteerd en geasfalteerd

De straten van het Anjoemaraproject in Albina worden aangepakt.

Het startsein hiertoe werd zaterdag gegeven door president Desiré Bouterse. Het staatshoofd benadrukte het belang van goede infrastructuur in de economische ontwikkeling van het land. Hij riep de aanwezigen op, gezamenlijk het land op te bouwen.

De president gaf aan dat de regering blijft werken om de noden van het volk te verlichten. Op jaarbasis worden miljarden aan subsidie verstrekt. Verder wordt er voor miljoenen geïnvesteerd in de infrastructuur over het heel land. Het blijft een van de hoofdtaken om de minder draagkrachtigen in het land te helpen.

President Bouterse is ingenomen met de kwaliteit die aannemer Tjongalanga levert. De aannemer heeft een aantal wegen in Albina en omgeving reeds aangepakt. Zo zijn de wegen te Eurowarte, Marijkedorp, Pierre Kondre en Papatam reeds geasfalteerd.

Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie beschrijft het asfalteren van de weg als duurzame ontwikkeling brengen voor het gebied.

DNA-lid Grace Watamaleo riep de plaatselijke bevolking op geduld te hebben aangezien de regering hard werkt om de beloofde ontwikkeling op gang te brengen.

Districtscommissaris van Marowijne-Noordoost, Freddy Daniel is zeer ingenomen met het besluit van de regering om de wegen van het Anjoemaraproject te asfalteren. In dit project wonen er ongeveer 800 personen.

Naar meer berichten...