fbpx

Strategic Recruitment Suriname deelt inzichten over de huidige trends in de Surinaamse jobmarkt

GFC NIEUWSREDACTIE- De arbeidsmarkt in Suriname verandert voortdurend en het is belangrijker dan ooit om op de hoogte te blijven van de markttrends als het gaat om een carrière of toekomst van een bedrijf.

Het aannemen van de juiste mensen voor een bedrijf is een uitdagende taak. Werkgevers in Suriname staan voor unieke uitdagingen als het gaat om het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor hun openstaande functies.

De werkethiek in het land, het gebrek aan gekwalificeerde sollicitanten en problemen met het behouden van werknemers zijn enkele van de belangrijkste uitdagingen waarmee werkgevers worden geconfronteerd bij het aannemen van personeel voor hun bedrijf.

De concurrentie om toptalent is hevig en werkgevers moeten creatief en flexibel zijn als het gaat om het vinden van de juiste mensen voor hun teams. Ze moeten ook rekening houden met de culturele verschillen tussen lokale en internationale sollicitanten en hoe ze hen kunnen aantrekken om in Suriname te werken. Daarnaast moeten werkgevers begrijpen hoe ze talentvolle werknemers kunnen behouden als ze eenmaal zijn aangenomen.

OOK INTERESSANT
Suriname River Dredging Project verloopt goed

Strategic Recruitment Suriname doet er alles aan om haar klanten op de hoogte te houden van de laatste trends. Het team van recruiters zijn allen experts in hun vakgebied en beschikken over de meest recente informatie over de vaardigheden en kwalificaties waar veel vraag naar is.

Op 28 maart bundelt Strategic Recruitment Suriname de krachten met recruiters uit Guyana, Trinidad en de Britse Maagdeneilanden tijdens een gratis online event en deelt inzichten over de arbeidsmarkt in de regio.

Deskundige analisten vertellen over de nieuwste job trends en geven waardevolle inzichten over de meest veelbelovende sectoren en opkomende industrieën. Werkzoekenden horen over de vaardigheden en kwalificaties die essentieel zijn voor succes in de huidige competitieve arbeidsmarkt.

Of u nu een werkzoekende bent die op zoek is naar uw volgende kans, een werkgever die toptalent wil aannemen of gewoon iemand die op de hoogte wil blijven van het regionale banen landschap, dit webinar is voor u.

Registreren kan via http://bit.ly/3Tcjlhv