fbpx
Straatrovers aangehouden, buit terecht

GFC NIEUWS- De 30-jarige Giovanni Y. en de 36-jarige Stefano N. zijn op 26 juli aangehouden door de politie en wel kort nadat zij een man beroofd hadden van zijn gouden halsketting.

De politie van Uitvlugt kreeg de melding van een beroving in de Sierpalmstraat. Twee criminelen hadden een man beroofd van zijn gouden halsketting waarna zij in een auto stapten en wegreden. Hierna was de benadeelde de straatrovers achterna gegaan in zijn voertuig.

Tijdens de achtervolging kwam de benadeelde een surveillance-eenheid in een prowagen tegen en vertelde de politieambtenaren wat er gaande was. De agenten zetten meteen de achtervolging in.

De vluchtende criminelen reden op een bepaald moment een doodlopende weg in en konden worden aangehouden. In hun voertuig is een jachtgeweer met ingekorte loop compleet met patronen en een mes aangetroffen en in beslag genomen.

De gestolen halsketting is terecht en afgestaan aan de eigenaar.

De vluchtauto van de criminelen is ook in beslag genomen. Deze auto is voorzien van een valse kentekenplaat.

Zowel Giovanni als Stefano zijn bekenden van de politie en justitie. Giovanni is op 17 juli van dit jaar op vrije voeten gesteld.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.